29 juni 2006

Jag har inget vettiogt att säga, men Linda ville att jag skulle blogga, so here goes.

Jag filmade en del klipp igår för ett videobloginlägg, men dels blev det mesta för mörkt eller brusigt, och dels orkar jag inte klistra ihop dem till ett. I synnerhet inte som jag har en gammal version av movie maker som jag aldrig kommer att förstå, så ni får allt snällt läsa istället.
Okej, vi har som sagt målare i lägenheten, så jag sitter mest i rummet när jag är hemma.
Igår var jag hemma till halv ett ungefär, då jag åkte till Liseberg som var där med sin bror och hans kompis. Lite senare kom Per också. Så käkade vi på BK, och åkte tuffingattraktionerna. PÅ kvällen åkte jag med Jessica hem en stund, men så blev hon jättetrött, så jag gick till Brorsan istället. Där fick jag sms från Vikotr i vilket han frågade om jag skulle sova hos honom. Men det var bara bussar och så som jag inte tycker om som gick, så jag avstod. Kanske blir ikväll istället, om jag har tur. Fast så går ju Panic room på tv ikväll. Den vill jag ju se. Jaja. Det går kanske att få Vikotr att se den med, fastän han är kille, och alla killar jag känner ogillar filmer som inte är komedi. Men då får jag väl helt enkelt upplysa honom om att han alltid väljer skitfilmer (typ Soul plane) medans jag är bäst på filmval. : )

Innan jag åkte nånstans igår var jag helt enormt uttråkad, och tog massa bilder på mig. Kan lägga upp några här. Och bara för att ha nåt att göra, så tar jag med lite andra bilder med...

Just det. På tal om uttråkad. Gissa vad jag gjort de senaste fyrtiofem minutrarna!

Sorterat musik! Har tagit bort några tusen låtar från datorn, och flyttat all musik från dcmappen till musik på e-disken. Det var superjobbigt! Men en sysselsättning iallafall...

Bildspel! (När ni tröttnat på mig, så hoppa en bit in för bilder på Linda, Jenny, Jessica and thems...)


28 juni 2006

Jag vill ha frukost.

Jag sitter, inlåst med katten, på mitt rum. Hon är jättesur för att hon inte får gå ut. Och jag är jättehungrig för jag har inte ätit något än. Okejs, klockan är inte mycket, men av nån anledning är jag tokhungrig.
"Öppna dörren då, och gå och fixa en macka ditt dumma våp"
- Men nä! Riktigt så enkelt är det inte idag. Det är målare här och målar om i Köket, hallen, badrummet, grovköket och toaletten. Visst är det självklart att jag blir hungrig och bajsnödig? :p
Det har varit midsommar va? I wouldn't know eftersopm jag inte gjorde nåt vidare speciellt den dagen...
Dagen innan midsommar (läs: torsdag) hade vi förfest här hemma, och drog sedan till Rockbaren.
Det var mycket trevligt. Och kul eftersom jag inte varit ute sedan typ januari, februari eller nåt. Känns det som iallafall. GÅngen jag var ute med Marcus, Henke och Per... Nån av er som har koll?


Jaja. Hursomhelst. I Fredags åkte jag till Anna och Magnus på kvällen,
efter att ha mått görkass hela dagen. Så sov jag över där. På lördagkvällen åkte jag hem igen
, men bara för att packa lite och stuva in Sebbie i transportboxen. Sen tog vi spårvagn och tåg till Kållered.
Sebbie gillar dock inte att åka transportbur...


Sen sov jag där en natt till, innan jag åkte till Linnéa på söndag förmiddag. Senare fick jag även reda på att Ragge och Sebie försökte para sig (utan vidare framgång, men dock)
Jag hoppades ändå att det skulle gå att hålla isär dem, men på måndag eftermiddag brast mitt mod och jag bestämde mig för att Sebbie skulle hem. Så tidigt som attan gick jag upp i Tisdags morse, och åkte med Linnéa på samma buss som hon tog till Jobbet, klev av på kungsbacka station, och bytte till Tåget mot Gbg, gick av i Kållered och hämtade katten, åkte hem och diskade och städade (när Victor kommit hem fick jag hjälp av honom med, så jag gjorde det inte helt själv denna gången.)
Anledningen till städningen var, ja dels att det såg ut som en svinstia här (och det gör det fortfarande i vardagsrummet) och dels att det skulle komma målare onsdag morgon (läs: idag) som skulle tapetsera om i köket och hallen, samt måla om badrummen och grovköket.
De skulle komma vid åtta imorse. Jag hade ställt klockan på sju, och sedan tänkte jag snooza till kvart i... Tror ni då inte de kommer tjugo i!
Oc jag har inte ätit frukost... Stackars den som liten är...

Vid ett idag ska jag förmodligen till Liseberg, med Jessica och hennes bror, samt en kompis till honom. Per var också sugen på Liseberg sa han igår (kan man bli det om man jobbar där alltså?) så han skulle väl höra av sig till Jessica, så kankse vi träffas där... Det märker vi då.

Jag ska snart ha en EFIT-dag (ett foto i timmen), men idag funkar inte, för jag har redan varit vaken i två timmar, så då har jag fuskat. Sån't vill vi ju inte...

Take care!

22 juni 2006

Utgång ikväll ja...

Ehrm... Bara... Koppla bort musiken... Tack.

I'm Such a Slacker.

Seriöst. Jag har aldrig varit en sån freeloader som i år. Lite läskigt.
Jag borde väl inte klaga, men mitt samvete tynger mig...
Som redan kännt levde jag på Petra i hultsfred. Det var även tack vare hennes givmildhet jag kom dit och in över huvud taget.
Idag har VIctor fått lön, och kom hem med en biljett till Arvikafestivalen åt mig.
Så nu ska jag höra med far om tusen spänn till festivalbussen och mat däruppe och lite öl.
Men ont i magen får jag allt...
Ikväll blir det utgång. Jag är pank... Mer freeloading.
Känner att det är depression på g...

Take Care!

Das Ist Mich part 2

Okejs. Se nu till att ni ser Part 1 innan denna, då jag i denna är fet och förklarande.
Det är tokpinsamt för mig, så inga fniss i kommentarerna, Kej?

Das Ist Mich!

21 juni 2006

Det är faktiskt värt det!

Klockan är tio över nio, och vad gör jag? Jag sitter vid Victors dator och käkar McBagel och dricker äpplejuice. Varför? För att jag vill! OCh för att det ligger en karl i min säng, som jag inte vill väcka genom att sitta vid min dator.

Ska nog ta detta från början.
För säkert ett år sedan var jag och Jenny på väg till Gekås, och stannade på ett mac donalds vid motorvägen i Halland. Klockan var tidigt, så frukost var vad som erbjöds.
Jag provade MacBageln, och den var Smokin'!
Så nu har jag varit sugen på en sån i minst en vecka, så igår ställde jag mobilen på alarm för klockan åtta denna fina morgon.
Fem somnade jag.
Hursomhaver.
Jag gick upp klockan åtta, gick ner till tvättstugan för att kolla om den händelsevis var tom (har tvättid elva, men är det tomt så kan man ju köra ett par extra maskiner liksom) men icke.
Så jag gick upp igen, bytte ut tvättnyckeln mot axelväskan, och tofflorna mot ett par sneakers och traskade ner till dunken. (Inte dunken på torget. Nääe, den vid rondellen, för där vet jag att de har frukost)
Väl där frågade jag om de tar maestro, men döm om min förvåning, eller vad det heter (varifrån kommer det löjliga uttrycket egentligen?) De berättade att om de drar kortet dras inte pengar från mitt konto eller nåt sån't...
Men men. Vill Jessica ha Macdonaldsfrukost, så ska hon också ha det!
Så jag traskade bort till Frölunda torg (jag menar, hur långt kan det vara? 300-350 steg tops?) och tog ut en hundralapp.
Sen traskade jag tillbaka de trehundra stegen (lita inte på min uppskattningsförmåga, den är inte känd för att vara vidare bra) och in på macdonalds och beställde två stycken meny 4 utan latte, men med juice(har precis ätit upp en bagel, och druckit en juice. Har kvar två yoghurtar, en bagel och en till juice, men är proppmätt)
När jag fått dem gick jag hem, och satte mig vid Victors dator för att äta :p

Nu ska jag smsa Linda och be henne köpa ut badbomber åt mig.
Nån som vill hitta på nåt idag förresten?

Take Care!

20 juni 2006

Jag är sjuk, men duktig!

Jupp. Jag är jättedålig... Min hals hatar mig.
Festivalvirus.
På väg hem fick jag ont i halsen. Sen har det bara blivit värre.
Idag skulle jag åkt till Ullared med syrran, men fick hoppa över det, på grund av halsen. I morse kunde jag knappt andas. Än mindre prata när syrran ringde mig.
Men jag har iallafall fått gjort litegranna idag.
Jag har handlat lite mjöl och ätbart, köpt lite sytråd (svart, vit och ljusblå),spolar och säkerhetsnålar, samt städat mitt rum och satt upp krokar på en vägg... Inte illa för en sjukling va?

Lagade ett par t-shirts åt pojkarna med den nyinköpta tråden, och ett par byxor åt Totto också. Och jag som inte kan sy!
Men byxorna blev jag nästan nöjd med faktiskt : )


Vad som är riktigt illa är att jag var duktig igår också!
Jag är deffinitivt sjuk!
Igår handlade jagfan en hel massa. Typ margarin, ost, salt, fyra kilo spaghetti och lite annat som behövdes. Och en del som inte behövdes men som är skönt/trevligt att ha. Sen gräddade jag och Jenny pannkakor, käkade os mätta på pannkakor med glass och hallonsylt, och gav sedan resten till Victor. Sen kom Linda, och så gjorde vi ingenting. Sen åkte Jenny och efter en stund fick jag och Linda med Grabbarna ut och spela ett par omgångar kubb, men det regnade så vi gick snart in igen. Dessutom skulle ju killarna upp. Sen följde jag Linda till bussen, eftersom jag inte orkade åka med till Kållered, sen gick jag hem, surfade förmodligen, och gick sen och la mig.

Nu om en stund ska jag och Victor käka chokladpudding och grädde som jag fixat, och kanske se nån film eller så...


Take Care!

18 juni 2006

Alla Är På Hultsfred... Jesus Också.

Tre tältkyrkor. Så många fick jag det till på Festivalen. Undrar hur seriösa de var.
Skulle egentligen åkt hem för en timme och en kvart sedan typ, men igår mådde jag dåligt och Petra hade jättemassa hemlängtan, så vi bestämde oss för att åka hem istället. Därmed missade vi de band som vi kommit dit för, men jag tycker ändå att det är campingen som är roligast på festival.

I onsdags åkte vi, som ni smartingar redan räknat ut av mitt förra blogginlägg: )
På bussen såg Petra ut som en fotomodell (men det ser ju ni)
Vi började resan med att lyssna på lite Dia Psalma och en del annat i Petras ipod. När vi tröttnade lite på det så hade Petra varit förutseende nog att köpa en korsordstidning, i vilken vi började lösa så smått.

Vid en U2skiva fick vi problem, och frågade killarna som satt bakom oss om hjälp, en av dem kunde faktiskt, och där var kontakt skapad. De blev våra mates för resan.
Vi lekte ett par lekar med dem, och Jessica tog tillfället i akt att flörta litegranna med blonda killen på bilden. Bara för kul sådär : )
Och självklart bara lite diskret. Mer uppenbart och jag hade kunnat bli dissad, och sån't tänker jag inte ta :p


Vi kom dit vid fyra på eftermiddagen ungefär, och fick bärhjälp av söta killar. Stephan (som för övrigt skaffat skägg och såg ut att vara utom denna värld) och Peter hade nämligen kommit ner på tisdagen.

Sen satte vi upp vårat tält lagom till det kom ett litet eftermiddagsregn.
När det passerat och vi hade hälsat på våra grannar så traskade vi bort mot husvagnscampingen, där Stephan och Peter hade sitt hem för veckan, och på vägen dit käkade jag och Petra vårt första mål festivalmat. Pasta med ädelostsås för hennes del, och med vegetarisk sås för min. Senare åt Stephan kall ravioli direkt ur burken och njöt. Han fick inte medhåll av många när han konstaterade att det var vrålgott, men det kanske jag inte behöver säga för att ni ska förstå. Vad tycker ni om Ravioli? Och i synnerhet kall Ravioli? Kommentera gärna ett svar :p

Ja, sen hängde vi väl på Tranåscampet praktiskt taget hela kvällen. Petra somnade i husvagnen, så jag och Stephan gav oss ut på äventyr med två av hans kompisar som kom vid tio, elvatiden. Vi hoppade husvagnslist, hittade en trumpetare, och Stephan spelade Rosa pantern, och vi hamnade på en fest i en husvagn med päls i taket. När vi var jättetrötta och jag var jättekall, bestämde vi att eftersom Petra ändå sov i husvagnen så skulle jag också göra det.
Vi gick hem och mötte en kille jag inte minns vem det var. kan det ha varit killen med Rockytidningen som synes på bilden intill? Han tog av sina byxor och väckte Peter, som hade gått och lagt sig, genom att störa honom med en rumpa i ansiktet. Ja vet inte hur normala såna företeelser är bland Tranåsare, men jag tyckte det var ganska kul.

Sen gick jag och Stephan och la oss. Och fy fan vad kallt det var. Mina tår var som små isklumpar (hade gått i nätstrumpor och converse i kvällsfuktigt gräs, så ni kan ju tänka er själva), så efter en stund av skaknde värdigt en livrädd pudel, så lånade jag ett par strumpor av Stephan (senare lånade jag även ett par byxor, för det var som sagt sååå kallt)
På morgonen hälsade vi solskenet med öl utanför husvagnen, och då var Rockykillen med igen (jag tror iallafall att det var han). Denna gången utkläddtill Spindelmannen, i en dräkt som måste varit avsedd för max åttaåringar.

Vid halv tolvtiden ungefär tror jag, så gick jag och Petra bort till Ica för att möta Viktor, Totto, Jonas och ett par till. Vill säga Kristian och en till?
Och Totto var Dyngrak. Han trillade typ fem gångert på väg till Saharaentrén, sen såg jag inte röken av honom på hela festivalen.
Vi visade Viktor var han skulle bo och Säfflefolket letade upp sina vänner som var på plats. (De bodde på ett berg fullt med pissmyror... Korkade värmlänningar)
Vi hade däremot en döbra tältplats. Nära till mat och kissgömställe, trevliga grannar och skugga över tältet, men ville man kunde man lätt hoppa ett par meter och sitta i solen (detta utnyttjade nog Viktor mer än nån annan, den stekar'n)

Senare den dagen kom Jonas och hälsade på oss ihop med Per (heter han va?), och han (Jonas alltså) var den jag skulle komma att umgås med när Petra och Viktor var på nån konsert jag inte ville se.



Senare var det fotboll va (Torsdag) och Jag, Petra och Viktor satt i ett öltält inne på området och hade det soft. Jag hade inte med mig nån plånbok, så Viktor fick gå och hämta mitt leg, och under tiden åt jag och Petra texmexkäk. Jag med sojafärs typ.
Sedan träffade vi en av Reseledarna från bussen, och två av hans kompisar som jobba Volvo ja. Han hette Christian iallafall. Jag är ganska säker på det, och han konstaterade att trettio centimeter är ganska litet. Knäpp kille. Trevlig, men knäpp.

Efter en stund var Viktor trött och ville hem och vila en stund innan han och Petra skulle se The Sounds, så Petra gick med Christian och hans kompisar på Within Temptation och jag följde med Viktor, som när Petra kom för att hämta honom innan The Sounds, sov stenhårt.

Dagen Därpå mådde jag lite dåligt, så jag la mig för att vila en stund när Viktor och Petra drog till Hultsfred. Då fick jag ett myggbett under ögat. Efter en stund kom Jonas och kastade en flaska på mig. Och så tjötade vi lite, och småningom kom Viktor och Petra tillbaka.
Får se... Det är alltså Fredag i mitt berättande. Då har jag börjat snacka med Pernille.
Hon jag, och Petra var på nån märkesklädsputlet med massa fula kläder, och på Ica och köpte päron och körsbärstomater, sen satt vi i Solen på en äng och åt tomater samt lyssnade på Gula Gubben, som spelade för gänget bredvid oss.
Sedan gick vi tillbaka till Campet. Pernille gick och såg Petter och sen hon kommit tillbaka till campet igen försvann Petra och vikotr igen tror jag, och jag umgicks med Bille (Pernille, that is). Henne gick jag sedan på min enda konsert med. Egentligen var det ju Lou Reed och Dia Psalma som intresserade mig. Tjejerna hon bodde med orkade inte följa med henne på han Barkleysnubben (Tänker inte försöka mig på förnamnet för det uttalas liksom gnnarrlschs, och det kan jag inte stava) så jag gjorde det istället. Sen gick vi tillbaka till vårt camp och efter en stund kom Jonas och Per igen. Pernille kände sig hungrig, så vi satte pojkjarna att hålla ställningarna, och jag introducerade henne för Pastan med Kycklingsås (som är precis som den vegetariska, fast med kycklingbitar i) och den tyckte hon var vrålgod.
Hon tillkännagjorde också att hon ville ha en karl, så när vi kom tillbaka till Jonas och Per bestämde vi oss för att dra upp till Säfflecampet (med alla pissmyror ni vet) och där fick hon tag på den tidigare nämnda Kristian som hon stack iväg på konsert med. Vad som mer hände är deras ensak. Jag vet inte riktigt hur det gick faktiskt. På Säfflecampet satt jag i nån Pierres knä som jag inte känner till, och så kom lite annat folk (Bland annat en Robin som skulle komma ihåg mitt namn med hjälp av ett välkänt big brotherpar)

Nån gång efter att Him måste slutat spela gick jag hem, sen kom Bille och hämtade sin väska hos mig och berättade att hon skulle sova under bar himmel. Så blev det tydligen inte dock.

På lördagen mådde jag riktigt dåligt, och Petra hade jättemassa hemlängtan, så det blev helt enkelt så att vi åkte hem, och därmed missade jag Dia Psalma, men å andra sidan fick vi sitta på svala tåg, och sedan kom jag hem och kunde duscha, käka hemlagad mat, gosa med katten och ligga på sköna sängen.
Och jag fick träffa Linda en stund med. Ah... Hultsfred for life baby, men Göteborg är ändå Göteborg, och jag tror att mitt hjärta alltid stannar här, så det var skönt att komma tillbaka och hitta det igen :p

Idag har jag vrålont i halsen och är lite snuvig, men sån't händer.


Petra. Thanks for a lovely Festival! Jag har haft enormt kul, och du är helt suverän!

PICFEST!









Take Care!

13 juni 2006

Imorgon åker jag

Klockan halv elva ska jag vara utanför lägenheten och på väg till Spårvagnen. Kvart över elva ska jag möta Petra utanför Pressbyrån på Nisseterminalen.
Innan detta ska jag äta frukost och packa det allra sista.
För säkerhets skull ska jag vakna klockan åtta.
Därför ska jag gå och lägga mig om minus tjugo minuter.
Men så finns det såna där personer som håller en kvar vid datorn via msn.
Ja, du vet såna där som det inte går att säga hejdå till. De är inte många, men de finns.
Oftast är det folk man inte hunnit ha på listan så länge förstås.
Jag får helt enkelt flytta fram nighttime en timme.


Det där är från Förra årets arvikafestival, och jag blir fortfarande impad varje gång jag ser den...



Nu vill jag tipsa om nåt som jag tyckte var lite småkul.

Som ni förstår bara av en sån video får hon(Emmalina) rätt mycket kommentarer och sådär på youtube.
Personligen föredrar jag den här snubben

Nu tar Victor studenten

och min mage tar knäcken på mig.
Jag vill ju ta kort på Victor när han är studentglad. Vad är det med min mage? Ända sedan det blev varmt har jag ont i magen om jag inte äter. Men jag får ont i magen så fort jag ätit också. Det suger rätt hårt.
Ska till vårdcentralen och lämna blodprover nästa vecka. Ska se om jag inte kan få prata med min läkare också.

Det blåser ute idag. Rätt mycket dessutom. Sådär så att hettan känns sval ibland.

Jag har, som ni säkert märkt, absolut ingenting att säga. Vad fan skriver jag för egentligen?
Äh, jag tar och sätter igång polisskolan 2 tror jag

Take Care!

Idag tar Victor studenten:

Och min mage gör göront. Bajs!
Kan ju inte åka dit mående sådär. Om fyrtio minuter skulle jag gå. Har jag inte blivit bättre till dess måste jag stanna hemma och vårda mig inför morgondagen.
Klockan 11.40 går bussen från N-E.
Runt fyra tror jag att vi är i Hultsfred, Jag och Petra.
Jag har packat för mycket kläder tror jag. Spelar ju ingen roll om man har rena kläder varje dag när man ändå luktar fan. Och två par jeans finns väl ingen som använder på Festival?
Nu har jag lyssnat på Mimikry i tre dagar tror jag. De är bra. : )

Nu ska jag nog lägga mig på sängen och vara snäll mot min mage en stund. Kanske börja läsa Liftarn.

By the way. Höstgärning var riktigt bra! Kila nu till närmsta Bibbotek å låna vinterverk av Stephen King å läs den fössta halvan!

Ha de' gött!

Take Care!

11 juni 2006

Såhär kan det se ut om man loggar in på sin skitgamla msnadress.

Okej, jag loggade in på min supergamla mailadress på msn. Och en snubbe började snacka med mig. Jag tänkte jag skulle se hur lång tid det tog innan han slutade tjata, men det var en ihärdig jävel. Såhär såg det ut:

Kinky säger:
hur vilsen är du?
Kinky säger:
behöver du en fast hand?
Kinky säger:
Hur gammal e du då?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Spelar väl ingen roll?
Kinky säger:
är du snygg då?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Näääe
Kinky säger:
he he bild?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
nä. sånt har jag tröttnat på
Kinky säger:
oki cam?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Samma där
Kinky säger:
du har ingen säg som det är :p
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Jorå, det har jag...
Kinky säger:
:D he he du verkar kul ju men cam har du ingen
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Nänä, vi säger väl så..
Kinky säger:
Precis Är du bara 15 nu eller?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Inte för att du har med det att göra, men nej
Kinky säger:
he he slappna av oki du e 16? Hur många gånger ar du haft sex?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
fel igen, och åter igen en fråga som inte angår dig, men seriöst. Räknar du hur många gånger du haft det?
Kinky säger:
nej men det gör man i din ålder
Kinky säger:
;)
Kinky säger:
Har du haft riktigt hård sex?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
När man närmar sig tjugo?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Du har inte med det att göra. Faktum är att du kan bli polisanmäld för sådana frågor.
Kinky säger:
ha ha nejdå du gillar ju hård sex
Kinky säger:
ja med
Kinky säger:
testat med 2-3 killar?
Rövbajs || Kiss me twice, I'm schizophrenic säger:
Jag är fet, blocka och ta bort mig nu

---

09 juni 2006

Jag lovade ju...

Jag sa väl att jag skulle skriva ett lite roligare inlägg lite senare? Nå, nu är det lite senare, men jag är inte på lite bättre humör, utan fortfarande lite ledsen och brudig sådär... Så jag ska väl inte skriva om mina tankar direkt.

Jaja... Veckan som gått kan jag väl ta lite snabbt iallafall... Nu ska vi se...
Kan det ha varit i tisdags som Linda och Jenny kom hit och spelade lite kuibb och singstar?
Onsdag spelades det också kubb, men denna gången spelade jag med Jenny, Totto och Jonas, fick ont i tårna, låren, rumpan... Äh, all over kan vi säga för enkelhetens skull... Jonas är allt en elak en.
Igår Var jag, Per, Felicia och Coffe på Lindas och Fridas student. Sedan blev det studentskivor för båda, på dessa var även Jenny med. Sen åkte jag till Brorsan, och somnade där, till andra avsnittet av Pestens tid.
Idag har jag åkt hem och gett katten mat, sedan drog jag ner till Bowlinghallen för att sällskapa Jenny och hennes bror Thomas, som var där och bowlade.
Innan detta kollade jag dock mitt bankkonto av nån anledning. Big mistake! Jag kände mig rik, och var med på fyra serier bowling och åkte med till BK och åt där, fastän jag egentligen inte var speciellt hungrig. Okej, jag har fortfarande lite pengar, men det var ändå inget jag hade tänkt mig. Åså är jag dösugen på att dra ut ikväll... Gärna till nåt ställe med karaoke, för det har jag fortfarande inte provat ute.
Men Jenny ansåg sig inte ha råd, men jag ringde Linda. Dessvärre skulle hon in till stan och shoppa, något som jag inte orkade idag. Och hon orkade inte dra ut. Så jag tänkte att: what the heck, jag ringer Totto. Men han var på väg till Säffle, och eftersom Victor är på Sweden Rock så är jag ensam hemma hela helgen. Dötråkigt!
Och inget har jag att göra ikväll... Det blir till att dricka the och tycka synd om mig själv.

Men imorgon är det iallafall fest på Hönö... Läskigt. Massa bögar som jag inte känner.
Och jag kommer trilla i vattnet om jag dricker för mycket. Får ta det lugnt alltså...

Men om nån i närheten har lust med Karaoke, så hör av er. Jag vill vill vill!


Take Care!

Stackars hon som har det bra

Jaha. Jag är en jävla brud. Deppig och jävlig dessutom. Och nu är jag svartsjuk också. Gällande en annan en den som jag är så olyckligt kär i. Inte konstigt att man känner sig löjlig och vill tappa ut alla känslor och spola ner dem i toaletten.
Lönt att vara kär till ingen nytta. Lönt att trösta sig med annat folk och ett ögonblick tro att man är lycklig, när man likväl i ensamhet inser att man inte alls är det, eftersom man ändå inte känner så starkt för den personen som för den andra, men ändå blir man svartsjuk för en liten skitgrej. Eller. Varje gång det är nån liten skitgrej. Antar att det är då man vet att man är svag, mesig, beroende, tjejig och tonåring. Bläää. Har drömt en massa otrevligt inatt också. Jag är osäker på mig själv. Som alltid visserligen, men värre.

Detta är tråkigt för dig att läsa, men det är min blogg, och jag behöver få ur mig det, även om det blir oförståeligt och röriigt. Jag skriver ett trevligare inlägg om en stund. Ni kan läsa det istället...

07 juni 2006

Apatiska barnet!


Jag gör fan ingenting! Mitt liv är händelselöst.
Inatt somnade jag vid tre. Klockan nio i morse var jag uppe, och vad har jag gjort sedan dess? Borstat tänderna, spelat dator och tvättat lite kläder.
That's fucking it!
Jag vill plugga, eller jobba... Göra nånting iallafall.

Nu tänker jag... Gå tillbaka till att göra ingenting...

Take Care!

Så Liten Hon Var

jag är så stolt över mig själv nu, så jag måste göra det igen



Visst var hon ursöt! Och divaspåren fanns redan då. Går och lägger sig på andra sidan när hon tröttnar...

06 juni 2006

I Thank You

Tack för att du gjorde min dag! Räknaren blev inte så fin, men det blev en räknare, och jag kan visa filklipp... TACK!

Tobbe Hoppar Höjdhopp

Tjing

Tjing för att vara vegan
Tjing för att sabba på stan

Tjing för att ha palestinasjal


Tjing för att tycka nåt bra

Tjing för att vara nån att ha

Tjing för att bara få dra


Tjing för att aldrig vara barn

Tjing för att aldrig bli stor

Tjing för att vara rebell mot allt


För vad betyder jag?

Vem behöver mig?

Vad behöver jag?


Varför är vi här?

Vem ska se mig när jag vill vara mig själv?


Tjing för att ändra min kropp

Tjing för att jobba mot stopp

Tjing för att glömma mig själv i allt

Tjing för att ändra natur

Leva ett liv i nån bur

Tjing för att framgång är bara tur


Tjing för att sniffa en drog

Tjing för att bli hög och låg

Tjing för att bara få känna nåt


För vad betyder jag?
Vem behöver mig?

Vad behöver jag?


Varför är vi här?

Vem ska se mig när jag vill vara mig själv?


Tjing för att låtsas vara hel
Tjing för att spela ett spel

Tjing för att kärlek ska börja fel...

Datumlek...

Vilket datum är det idag? 060606, eller hur?
Eftersom nollor inte är nånting tycker jag att vi plockar bort dem och lyssnar på death metal hela dagen :p

Nu ska jag läsa.

Take Care!

05 juni 2006

Johnny Depp och Popcorn kan man inte få nog av...

... Trodde jag. Men idag är jag så uttråkad att inte ens Pirates var tillräkligt bra för att se hela filmen. Jag har läst ut Harry Potter, påbörjat Höstgärning, spelat worms, surfat in på Lindas, Linnéas, Jennys, Fridas, Jessicas och Felicias bloggar hundra gånger utan att de uppdaterats.

Nästa vecka är det Hultsfredsfestival. Jag har egentligen inte nån större lust att åka (mest för att jag inte har råd, men också för att jag har problem med magen och depressioner), men Petra måste ju ha nån att åka med.

Egentligen vill jag mycket hellre åka till Linnéa så snart jag bara kan. Hon slutar skolan den femtonde, och egentligen skulle jag vilja stå utanför Elof med utsträckta armar så fort hon får lov.
Som jag saknar henne.
Linnéa... Jag har aldrig saknat dig mer!
Det är så skönt att vara med dig. Du ställer inga jobbiga krav på mig. Du bara finns och är helt underbar att umgås med några dagar, och koppla bort allt jobbigt som Göteborg innebär. Att åka till dig är som att ta semester från själen. Love ya babe!


Jag har blivit kär igen också... I Thomas Järvheden. Han är en snygg, snart trettiotreårig ståuppkomiker, med en röst len som siden, och vacker som årets första vårdag.
Tillochmed när han sjunger nåt så larvigt som jag är ens inte cp
cp, cp, ens inte cp eller gay eller opererad tjej
inte cp, cp, cp, ens inte cp
att sticka ut det är inte min grej nej, nej, nej
så smälter jag som en isglass på stekhet asfalt. Och känner ungefär lika mycket pirr som glassen måste göra när det kommer myror och äter upp den :p

Haha! Visst är jag poetisk!
Det var det roligaste som hänt mig idag.
Ni kan förresten ladda ner ett smakprov på denna underbara stämma här.


Take Care!

2006 - Böckernas år?

Alltså... Jag vet att två böcker på ett halvår inte är så mycket att skryta med, men det är ändå mer än vad jag brukar läsa...

De böcker jag avslutat är Harry Potter och... Fenixorden? Nej, flammande bägaren. Fenixorden ligger i en påse i hallen och väntar på att bli utläst. Har typ tjugo sidor kvar.
I Fredags lånade jag Gardells "Mormor gråter, och andra texter" eller nåt sånt. Den läste jag ut på bussen till Viktor igår.
Så det är de två böcker jag läst ut, och de som jag nu har hemma som ska läsas är Harry Potter och Fenixorden, Liftarens Guide till Galaxen (samlingsvolymen), En novellsamling av Stephen King, Vinterverk av densamme, fast där ska jag bara läsa första novellen "Höstgärning" som filmen Stand by me är baserad på. Och så är det flugornas herre. Jag har gett upp den jag hade och ska börja om på denna, med normalstor text, så det går att läsa på bussen.

Så nu, om ni ursäktar, har jag faktiskt inte tid att sitta här, utan nu ska jag sätta mig på sängöverkastet, käka mariekex, dricka aquador lime och läsa... Harry Potter.


Take Care!

04 juni 2006

Ah, Gardell...

Alltså... Jonas Gardell. Jag tycker om honom.
Hur kan man inte tycka om honom?
Jag menar... Kolla på honom! Han ser så genuint snäll ut.
Dessutom skriver han så att jag blir alldeles varm i hela kroppen.
Jag vet liksom inte om han skrivit om sig själv, eller hittat på allt.
Men klokt är det! Det är vackert. Allt han skriver blir poesi.
"Ute på Ottoskär vill jag vara en havsörn som skrämmer alla trångsynta måsar långt ut till havs, så att min galna kråka i ensamt majestät får breda ut sina vackra ssvarta måsvingar, lyftas av vinden och jubla."

Visst är det tokfint?
"Mina nya jeans har ingen passform alls. De är för vida, för långa, och jag känner mig löjlig i dem. Men jag var tvungen att köpa dem. Jag blev förälskad i jeansexpediten på Hennes & Mauritz."

Att läsa Gardell känns mer ofta än sällan som att läsa något man själv skulle kunnat skriva. För mig iallafall. Eller... Inte som något jag kunnat skriva, för vi skriver på helt olika sätt, men något jag kunnat tänka. När jag läst "Om Passionen" så betänker jag allt jag ser, och formulerar till vackert flytande meningar i mina tankar. När jag kommer hem och vill skriva blir det bara bla bla bla...
Så tills vidare får jag nöja mig med att läsa : )

Take care

03 juni 2006

Igår blev det lite spontanfest här hemma...
Jag hade varit med Linda när hon gjort ett prov, sen åkte vi hit för att spela kubb med Jenny, Victor och Totto. Så vi spelade kubb, drack öl, rullade nerför gräsbacken, snurrade jättefort och träffade Ida.
Sen gick vi in för det började bli kallt... Då började drickandet på allvar... Victor hällde i sig en tredjedels flaska jäger bland annat... Sen somnade han på ett bord.
Vi spelade Singstar och masserade varandra... Jag fick fotmassage: ) Suveränt...

Idag ringde pappa mig tjugo över nio, så jag gick ner till Frölunda torg och fick lite pengar av honom, så jag kunde köpa lite mjölk och så, samt så jag kan betala tillbaka åtminstone lite av det jag är skyldig Linda...
Sen har jag bakat en smulpaj, duktig som jag är : ) Och gjort vaniljsås : )
Nu måste jag springa ner till torget för att möta Jenny. Vi ska spela bowling..: Själva först, men vi kanske får sällskap sedan: )

Take Care
Därför är jag bäst i Världen
1. Jag lyssnar på Residents, Alice Cooper, Type o Negtive och annat coolt.
2. Jag bakar busgod smulpaj
3. Jag kan städa riktogt duktigt när jag är premenstruell
4. Jag har lärt mig att komma upp ordentligt på morrnen, och sover sällan ens till tio.
5. Jag dricker med måtta : )
6. Jag knäcker i singstar :p
7. Jag har en darrande rakhyvel
8. Jag har nyligen kköpt ett par jeans med rosa tryck på rumpan för hundratretti spänn
9. Jag skuttar när jag spelar bowling, och det gör folk glada
10. Jag använder killparfym fastän jag är tjej!

Därför är jag inte jättebra...
1. Jag är konflikträdd
2. Jag har dålig självkänsla
3. Jag är dålig på att ta tag i saker
4. Jag kan inte få min tunga att se ut som en blomma, som Totto kan
5. Jag kan inte skriva vare sig cv eller personligt brev
6. Jag tvingar mina kompisar att lyssna på ALL musik jag precis hittat, fastän jag vet att de inte gillar den stilen
7. Jag vågar inte prova nåt nytt
8. Jag är skadeglad
9. Jag glömmer jämt att bädda min säng
10. Jag Fiskar efter komplimanger, men sen kan jag inte ta dem

01 juni 2006

Jag är en sån duktig tjej!


Igår var det Jessicas student som var the event of the day... Hon var nog historiens sötaste studentagerska.

Idag har jag hälsat på hos Anna och brorsan en timme (åt frukost där) och sedan tagit tåget till Kungsbacka för att åka med Syrran till Ullared.
Jag hittade lite kläder på Gekås, till min stora glädje. Dessvärre har jag gått upp en byxstorlek, till min inte fullt lika stora glädje.

Sen har jag lagat mat åt mig och Totto... SPaghetti och supersmaskig (och superenkel) pastasås...
Jag hittade en lampa också på gekås, som jag satt upp alldeles själv. Jag är superskillad.




Supersmaskig (och superenkel) pastasås:

Ta tomatpure och krossade/passerade tomater. Häll i lite vatten, lök, paprika, olja, vitlökspulver, chillipulver, gräddfil, keso, soja och ost... Koka tills det är varmt!


Lätt, snabbt och smaskigt : )



Take Care